Izbornik
Promijeni državu
0 0

Za figuru iz snova: Novi modeli Push Up traperica s višim strukom nadmašuju sva očekivanja

Početna Jeans Expert Za figuru iz snova: Novi modeli Push Up traperica s višim strukom nadmašuju sva očekivanja.

Ponekad je prava muka pronaći odgovarajuću veličinu i kroj traperica, a kad pronađemo idealne, želimo ih u svim bojama i varijantama. Upravo su takve nove Salsa Push Up Destiny traperice s višim strukom koje podižu stražnjicu i savršeno naglašavaju ženske obline.

Za razliku od prethodnih Salsa Push Up modela ovo su prvi Push Up modeli višeg struka zbog čega će sve ljubiteljice višeg struka napokon će doći na svoje.

Nove Salsa Push Up Destiny traperice idealne su za sve pripadnice ljepšeg spola koje žele istaknuti svoje obline. Udobne su, lako se priljubljuju uz figuru i ističu ono najbolje na nama, zbog čega možemo reći da se u ovom čudesnom kroju lako osjećati samouvjereno. Zahvaljujući posebnom dizajnu stražnjih džepova i šavova, usavršena Push Up tehnologija podiže i oblikuje stražnjicu do savršenstva. Bez obzira na boju, širinu ili dužinu nogavica, ovaj model tako dobro oblikuje svaku figuru da će se nositi godinama i svaki put pri ponovnom oblačenju iznova će nadmašiti sva očekivanja.

U naše poslovnice i web shop stiglo je sedam modela novih Salsa Push Up Destiny traperica. Ovisno o boji i širini nogavica, svaka ljubiteljica tog odjevnog komada, koji nikad ne može izaći iz mode, pronaći će nešto za sebe. Osim skinny modela u tamnije plavoj, klaisčnoj jeans ili sivoj varijanti, tu su i klasične plave traperice sa slim nogavicama. Posebnima ih čini upravo njihova izrada od trapera iz talijanske tvornice Candiani, jedne od najpoznatijih obiteljskih tvornica trapera na svijetu iz Milana, koja postoji još od 1938. godine.

Obožavateljice traperica s trendi rubovima i efektnim detaljima koje vole pokazati svoju odvažnost, u kolekciji će pronaći i limitirane Salsa Destiny Push Up traperice koje su izrađene u suradnji s dizajnerom Luisom Carvalhom. Kombinacija su dvije boje trapera, a još su zanimljivije zbog asimetričnih predimenzioniranih flare nogavica.

Ako odlučite obnoviti svoju garderobu i pametno investirati u komad odjeće koji je već odavno postao klasik koji ne izlazi iz mode, potražite nove Salsa Destiny Push Up traperice koje se savršeno sljubljuju uz svaku figuru i ističu ono najbolje na nama.

Komentari (1)

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Renata Jelovina, 21. siječanj 2023.
Ima te li push up ovaj novi model sa višim strukim? 27/30
comment_replay
Prikaži sve komentare
Odaberite državu iz koje kupujete