Izbornik
Promijeni državu
0 0

Kako produljiti životni vijek vaših traperica

Početna Jeans Expert Kako produljiti životni vijek vaših traperica.

Birajte kvalitetu nad kvantitetom, i ono važnije, birajte održivu spram brze mode. Jeftine traperice mogu zvučati uzbudljivo, ali ovdje se često radi o lošijim tkaninama i izradi. Par visokokvalitetnih traperica možda jesu skuplja, ali su isplativija investicija. Da citiramo Alda Guccija: "Kvaliteta se pamti dugo nakon što se zaboravi cijena".

Također, vrlo je važno biti oprezan pri pranju traperica. Manje mrlje treba očistiti vodom i deterdžentom umjesto da ih cijele perete u perilici rublja. Ako je zaista potrebno, savjet je oprati traperice iznutra na što nižoj temperaturi, bez korištenja omekšivača. To će ih zaštititi od blijeđenja,  i od trošenja materijala. Zapamtite, koliko god voljeli miris omekšivača, on stanjuje vlakna vaših traperica i u konačnici dolazi do pucanja. Kad ih sušite, traperice uvijek nastojite okrenute naopako sušiti na sušilu jer sušilice za rublje znatno skraćuju vijek trajanja vaših traperica.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, prilikom oblačenja traperica izbjegavajte grešku koju svi često ponavljamo – ne povlačite ih za omčice za remen. I prilikom svlačenja treba biti oprezan. Nikad ne povlačite traperice za stražnje džepove jer će doći do pucanja kod pojačanog šava na samom rubu džepa.

Komentari (0)

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Odaberite državu iz koje kupujete