Izbornik
Promijeni državu
0 0

NOVO U PONUDI: Pepe Jeans sinonim je za traper, klasiku i kvalitetu

Početna Jeans Expert NOVO U PONUDI: Pepe Jeans sinonim je za traper, klasiku i kvalitetu

Našoj kolekciji svjetski poznatih brendova pridružio se i jedan britanski! Pepe Jeans rođen je u Londonu i jedan je od najpoznatijih streetwear brandova odjeće, obuće i modnih dodataka na svijetu. Pepe svoju inspiraciju crpi iz samog Londona, eklektičnog mjesta u kojem započinju trendovi koje prati cijeli svijet, a također njeguje i urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Osnovan je 1973. godine na ikonskoj cesti Portobello. Danas, više od 45 godina kasnije, brend ostaje posvećen početnoj filozofiji i zalaganju za stvaranje prepoznatljive svjetske mode. Osobnost Pepe Jeans-a definiraju posebna energija koju grad London ima, kao i glazba, kultura te vječni traper.

Pepe Jeans Majica europa92  

 

 

Pepe Jeans pripada modnom izričaju svih generacija, a kombinacijom prepoznatljive klasike s modernim kolekcijama, na vrhu je modnog svijeta. Svaki odjevni komad izrađen je s posebnom pažnjom usmjerenom na kvalitetu i jedinstvenost proizvoda.

Baloner Pepe Jeans
Bijela košulja Pepe Jeans

 

 

S gotovo pola stoljeća iskustva u izradi trapera vrhunske kvalitete, Pepe Jeans je i jedan od vodećih svjetskih jeans brendova. Njihova strast i stručnost uključeni su u dizajn i izradu svakog para traperica kako bi svojim vjernim kupcima pružili savršenu kombinaciju za svaku priliku i tip tijela.

Crane traperice Pepe Jeans
Stanley traperice Pepe Jeans

Kako bi smanjio utjecaj na okoliš, Pepe Jeans je predan u stvaranju bolje budućnosti za naš planet i buduće generacije. Ograničavaju upotrebu vode, energije i štetnih kemikalija prilikom cijelog procesa proizvodnje te koriste odgovorne materijale iz održivih izvora. Sve proizvode koji su izrađeni po tim načelima objedinili su pod kolekcijom naziva Pepe Future, a mi smo se potrudili da je većina proizvoda dostupnih u našoj ponudi upravo iz te posebne kolekcije.

 

 

Pogledajte cijelu kolekciju Pepe Jeans-a na Europa 92.

Odaberite državu iz koje kupujete