Izbornik
Promijeni državu
0 0

Trend Alert: Bubblegum, fuksija ili pastelna. Odijenite rozu boju za razigrano proljeće.

Početna Jeans Expert Odijenite rozu boju za razigrano proljeće.

Proljeće je pravo vrijeme da se odvažimo na boje koje će nam podići raspoloženje i dati našem outfitu novu dimenziju, a malo je boja na svijetu koje posjeduju savršenu ravnotežu između snažnog i nježnog - naravno radi se o rozoj boji. Zabavni i ženstveni, bubblegum, fuksija ili pastelni pink lookovi su trend ovog proljeća.

Instagram fashion djevojke i celebrity fashionistice poput Blake Lively, Zendaye i Kim Kardashian obožavaju ovaj trend. I brojne uzvanice na najvažnijem događaju ove sezone, krunidbi kralja Charlesa, oduševile su odjevnim kombinacijama u rozim nijansama. Katy Perry, kraljica Španjolske Letizia i druge poznate dame uljepšale su taj kišni dan u Londonu i potvrdile da je ružičasta boja najveći trend ovog proljeća. Roza boja je statement boja. Samo pitajte Elle Woods iz Plavuše s Harvarda ;).

 

AD twenty haljina, Europa 92

 

Iako se većina od nas možda boji riskirati i privlačiti pažnju svojim modnim izričajem, zasitili smo se zagasitih tonova i hladnih dana. Stiglo je proljeće i pravo je vrijeme za vesele i razigrane boje. Jedino pravilo je: osjećajte se ugodno u onome što nosite, bilo da je u pitanju potpuno ružičasti look ili samo neki komad u ovoj boji uparen s traperom ili drugim komadima neutralnih nijansi.

Neki će misliti da je roza boja djetinjasta, ali učinit će veliku razliku i osigurati poseban stil bilo da je riječ o večernjim ili dnevnim prilikama. Ako niste navikli na živost ove boje, krenite polako i odaberite jedan pink komad, dok će ostali slijediti neutralniji stil. Ova boja će vam zajamčiti još sofisticiraniju i moderniju kombinaciju, bilo da idete na posao, druženje na otvorenom, večernji party pa i vjenčanje.

 

Salsa jeans majica s izvezenim logomSalsa jeans majica
Scotch & Soda suknja, Europa 92Scotch & Soda suknja
Scotch & Soda bubblegum pink top, Europa 92Scotch & Soda top
AD twenty bubblegum pink majica, Europa 92AD twenty majica

Kako biste bili još autentičniji, možete se poigrati s drugim bojama, poput različitih nijansi zelene, ljubičaste, narančaste pa čak i crne. Dobro će ići i uz jeans ili uz komade s printom. Ne bojte se kreirati udobne i moderne kombinacije u kojima ćete izgledati poput prave zvijezde.

 

AD twenty haljina, Europa 92

"I believe in pink." - Audrey Hepburn

 

Scotch & Soda kombinezon, Europa 92
Scotch & Soda kombinezon
Pepe jeans natikače, Europa 92Pepe Jeans natikače

AD tweny odijelo, Europa 92

"Anything is possible with sunshine and a little pink." – Lilly Pulitzer

 

Salsa lanena majica, Europa 92Salsa lanena majica
Salsa lanene chino hlače, Europa 92Salsa lanene chino hlače
Scotch & Soda haljina, Europa 92Scotch & Soda haljina
Scotch & Soda lanena majicaScotch & Soda lanena majica

AD twenty haljina, Europa 92

"Pink isn't just a color. It's an attitude too." – Miley Cyrus

 

Jeste li već odabrali svoj omiljeni pink komad?! Preferirate li monokromatski look u ovoj nijansi ili samo jedan komad za početak? Pogledajte naše favorite za svaki dan, poslovne i elegantne prilike u povezanim proizvodima u nastavku.

I za kraj: Look on the pink side of life. :)

Komentari (0)

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Odaberite državu iz koje kupujete