Izbornik
Promijeni državu
0 0

NOVO U PONUDI: Najudobnije Pierre Cardin traperice za sve moderne muškarce

Početna Jeans Expert NOVO U PONUDI: Najudobnije Pierre Cardin traperice za sve moderne muškarce.

Za mnoge muškarce pravi je izazov pronaći traperice koje su udobne. To nije promaknulo ni muškom brendu duge tradicije Pierre Cardin čije iznimno udobne FutureFlex traperice sada možete pronaći u našoj ponudi.

Pierre Cardin poznato je ime u muškoj odjeći od 1960. kada je započeo dizajnom visoke mode, no danas se brend fokusira na svakodnevnu odjeću za modernog muškarca. Brend je specijaliziran za proizvodnju udobnih muških hlača savršenog kroja što smo kao dugogodišnji Jeans Experti prepoznali i uvrstili njihov najtraženiji model Lyon u svoju bogatu ponudu jeansa.

Ono što Lyon FutureFlex traperice čini tako posebnima je tkanina s visokim udjelom organskog pamuka obogaćena elastanom i elastomultiesterom te tehnologija zbog koje su traperice ne samo posebno rastezljive, već i zadržavaju prvotni oblik. Uz dodatnu slobodu kretanja, Lyon FutureFlex traperice idealne su i za one dane kada ste više aktivni. Dolaze u modernom tapered kroju što znači da imaju ravnu nogavicu blago suženu prema kraju. Nosive su u casual i poslovnim prilikama, a unatoč modernom dizajnu imaju bezvremenski karakter te pristaju svima.

Futureflex Lyon traperice posebno su dizajnirane za one koji cijene kvalitetu, udobnost i besprijekoran dizajn. Dostupne su u 5 različitih pranja u našim odabranim poslovnicama i na webu.

Komentari (0)

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Odaberite državu iz koje kupujete