Kupnja na Europi 92
Uvjeti uporabe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Europa 92 d.o.o. sa sjedištem na adresi: dr. Franje Tuđmana 6, 10431 Sveta Nedelja.

Telefonski broj: +385 (0)1 3370 854.

E-mail: korisnicka.podrska@europa92.hr.

Europa 92 d.o.o. ulaže razumne napore u održavanje informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim.

Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguća su odstupanja stvarnih podataka od podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Tvrtka Europa 92 d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze van okvira njihove predviđene namjene.

Uvjeti prodaje

Putem ovih web stranica moguća je kupovina dijela proizvoda iz ponude tvrtke Europa 92 d.o.o.

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim web stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih na ovim web stranicama je tvrtka Europa 92 d.o.o. sa sjedištem na adresi: dr. Franje Tuđmana 6, 10431 Sveta Nedelja, OIB: 38824657464, a Kupac robe je posjetitelj web stranica www.europa92.hr koji odabere barem jedan proizvod, te ga naruči putem obrasca za narudžbu.

Sve cijene na internet stranici su izražene u kunama i uključuju PDV.

Maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne poslovne osobe ne mogu samostalno kupovati putem web stranice, već u njihovo ime kupovati može njihov zakonski zastupnik.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti putem obrasca za narudžbu na webstranici www.europa92.eu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Prodavatelj će pregledati narudžbu i Kupcu poslati Potvrdu narudžbe za proizvode koje je moguće odmah isporučiti. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestiti će o tome kupca.

Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku naručenih artikala koji nisu trenutno dostupni za isporuku. Kupac u narudžbi treba napisati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) te odabrani način plaćanja kako bi ispunio osnovne uvjete za administriranje narudžbe.

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi narudžbe će biti navedeni proizvodi koji su spremni za isporuku.

Plaćanje

Plaćanje robe se vrši, debitnom i kreditnom karticom ili internet bankarstvom. Na Potvrdi narudžbe se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu. Uplatiti možete internet bankarstvom u roku od dva radna dana od primitka Potvrde o narudžbi. Naručenu robu šaljemo tek po primljenoj uplati.

Plaćanje Visa Premium karticom

 • mogućnost plaćanja u više rata

Uvjeti za kartično plaćanje:

 • Iznad 500,00 kn - 2 rate
 • Iznad 1.000,00 kn - 3 rate
 • Iznad 1.500,00 kn - 4 rate
 • Iznad 2.000,00 kn - 5 rata
 • Iznad 2.500,00 kn - 6 rata

Plaćanje MasterCard karticom 

 • jednokratno

Plaćanje Maestro karticom 

 • jednokratno

Plaćanje VISA Pbz karticom

 • do 6 rata

Plaćanje VISA karticom

 • jednokratno

Plaćanje Diners Club International karticom

 • mogućnost plaćanja u više rata

Uvjeti za kartično plaćanje:

 • Iznad 500,00 kn - 2 rate
 • Iznad 1.000,00 kn - 3 rate
 • Iznad 1.500,00 kn - 4 rate
 • Iznad 2.000,00 kn - 5 rata
 • Iznad 2.500,00 kn - 6 rata

100% sigurno plaćanje karticama

Reklamacija i povrat

Kupac ima pravo na povrat/ reklamaciju zaprimljenih proizvoda u roku od 14 dana po primitku paketa.

Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: korisnicka.podrska@europa92.hr ili na adresu Europa 92 d.o.o., dr. Franje Tuđmana 6, 10430 Sveta Nedelja.

Ugovor o kupoprodaji Kupac može jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji, mora obavijestiti Europu 92 d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će Kupac navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Izjavu o jednostranom raskidu ugovora Kupac može dostaviti Europi 92 d.o.o. putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji.

Izjavu o jednostranom raskidu ugovora Kupac može dostaviti Europi 92 d.o.o. putem obrasca koji se nalazi na mrežnoj stranici Europa 92 d.o.o. na način da isti elektronički ispuni i pošalje. Potvrdu primitka izjave o jednostranom raskidu ugovora Europa 92 d.o.o. dostavit će Kupcu bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koja se isporučuje odvojeno, rok za jednostrani raskid teče od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, Europa 92 d.o.o. obvezuje se u roku od 14 dana od primitka izjave o jednostranom raskidu izvršiti povrat primljene kupoprodajne cijene, a nakon što Kupac izvrši povrat kupljene robe. Kupac je kupljenu robu, u slučaju jednostranog raskida ugovora dužan vratiti Europi 92 d.o.o. najkasnije u roku od 14 dana od upućivanja izjave o jednostranom raskidu ugovora Europi 92 d.o.o. Trošak povrata kupljene robe snosi Kupac.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata cijene. U slučaju da Kupac pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, neće snositi nikakve troškove u odnosu na povrat. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Kod povrata robe te ponovnog slanja istog proizvoda dostavu bez obzira na iznos narudžbe plaća Kupac.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Europa 92 d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke prodane robe sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti opisuje kako Europa 92 d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja webshopa. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Europa 92 d.o.o. sazna tijekom kupovine proizvoda s Europa 92 web stranice. Europa 92 d.o.o se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri ažuriranju i slanju narudžbe. Europa 92 d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Obrasci

Ovdje možete skinuti obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji

Dostava
Dostava

Ukoliko Kupac ostvari kupovinu od minimalno 199,00 kn, kupljene proizvode šaljemo besplatno unutar Republike Hrvatske na adresu! Isporuka najčešće stiže unutar 14 dana. Najduži rok za isporuku iznosi 5 dana od trenutka potvrde raspoloživosti artikala. Naručena roba, u slučaju ako veličina ne odgovara, možete zamijeniti za manji tj. veći broj odgovorom na mail o potvrdi narudžbe ili kontaktom na adresu e-pošte: korisnicka.podrska@europa92.hr. Također zamjena se može izvršiti u bilo kojoj poslovnici Europe 92 koja taj artikl ima na stanju, a moguća je zamjena i za neki drugi artikl iz ponude. Iznos poštarine za narudžbe ispod 199,00 kn iznosi 25,00 kn za dostave unutar Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio i odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.