Kupnja na Europi 92
Plaćanje

 

1.    Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Narudžbu možete platiti kreditnom karticom ili gotovinom, pouzećem, prilikom dostave proizvoda.

 

2.    Plaćanje pouzećem gotovinom

Ako kao način plaćanja odaberete pouzećem, narudžbu možete platiti izravno prilikom primanja pošiljke od prijevoznika. 'Napominjemo, pripremite točan iznos plaćanja - prijevoznik možda neće imati sitnog novca. Provjerite je li navedena točna adresa za isporuku. Navedite i svoj broj mobilnog telefona na korisničkom računu kako bi vas prijevoznik mogao unaprijed obavijestiti o nadolazećoj isporuci.

3.    Kojim karticama mogu platiti?

Kartice kojima možete platiti narudžbu:

·        VisaPremium

·        MasterCard

·        Visa PBZ

·        VISA

·        Diners Club

 

4.    Mogu li platiti na rate?

Možete platiti na rate

 

Visa Premium i Diners Club karticom:

·         Iznad 66.36 EUR (500,00 kn) - 2 rate

·         Iznad 132.72 EUR (1.000,00 kn) - 3 rate

·         Iznad 199.08 EUR (1.500,00 kn) - 4 rate

·         Iznad 265.45 EUR (2.000,00 kn) - 5 rata

·         Iznad 331.81 EUR (2.500,00 kn) - 6 rata

 

Visa PBZ karticom do 6 rata.

 

5.    Kada će se teretiti moja kartica?

Tvoja se neće teretiti dok tvoja narudžba ne napusti naše skladište. Prilikom vraćanja robe, iznos će se vratiti na tvoj račun kartice.

 

6.    Jesu li podaci o mojoj kartici sigurni?

Tvoji podaci o plaćanju, radi tvoje sigurnosti, spremaju se na našem šifriranom poslužitelju. Podaci o tvojoj kreditnoj kartici šifrirani su u našem sustavu s pomoću 128-bitne SSL tehnologije. Ovaj visoki standard sigurnosti znači da je kupnja karticom u Zalando trgovini sigurna i zaštićena i da tvoji podaci, ni pod kojim uvjetima, nisu dostupni trećim stranama.

 

Reklamacija i povrat

 

Želite li vratiti kupljeni artikl?

 

1.    U kojem roku mogu vratiti narudžbu?

Narudžbu možete vratiti u roku od 30 dana od primitka paketa. Ukoliko je artikl kupljen u trgovini, potrebno ga je vratiti u trgovinu.

 

2.    Mogu li vratiti kupljeni artikl u poslovnicu?

Možete. Ukoliko želite vratiti kupljeni artikl, moguće je posjetiti jednu od naših poslovnica kako biste odradili povrat. Naše kolegice preuzet će od Vas artikl i zatražiti Vas IBAN na koji Vam možemo vratiti uplaćeni novac.

 

3.    Kako mogu vratiti proizvod?

Kupljeni artikl možete vratiti u poslovnici ili ga poslati GLS dostavnom službom. Dogovorite s GLSom prikup i proizvod će biti preuzet već sutra.

U paket je obavezno staviti:

·        račun koji ste primili pri kupovini

·        IBAN na koji bi Vam trebao biti izvršen povrat

 

4.    Kako će mi biti vraćeni novci?

Plaćeni iznos biti će uplaćen na IBAN koji biste trebali predati u poslovnici ili poslati s paketom za povrat, ovisno o odabranom načinu odrade povrata.

 

Želite li zamijeniti kupljeni artikl?

 

1.    Kako mogu Napraviti zamjenu artikla?

Artikl koji mijenjate mora imati sve originalne etikete, bez oštećenja. Sami artikl također mora biti bez oštećenja.

Javite nam se na mail korisnicka.podrska@europa92.hr kako bismo za vas dogovorili prikup GLS-om i proizvod će biti preuzet već sutra.

U paket je obavezno staviti:

·        račun koji ste primili pri kupovini

·        Veličinu koju biste htjeli uzeti u zamjenu

·        Broj narudžbe artikla koji se zamjenjuje

 

2.    Kada će mi doći zamjenski artikl?

Ukoliko zatražite zamjenu artikla i pošaljete artikl koji mijenjate, Europa92 Vam novi artikl šalje po primitku artikla koji mijenjate.

 

Odgovornost za materijalne nedostatke

Europa 92 d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke prodane robe sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti opisuje kako Europa 92 d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja webshopa. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Europa 92 d.o.o. sazna tijekom kupovine proizvoda s Europa 92 web stranice. Europa 92 d.o.o se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri ažuriranju i slanju narudžbe. Europa 92 d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Uvjeti uporabe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Europa 92 d.o.o. sa sjedištem na adresi: dr. Franje Tuđmana 6, 10431 Sveta Nedelja.

Telefonski broj: +385 (0)1 3370 854.

E-mail: korisnicka.podrska@europa92.hr

Europa 92 d.o.o. ulaže razumne napore u održavanje informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim.

Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguća su odstupanja stvarnih podataka od podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Tvrtka Europa 92 d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze van okvira njihove predviđene namjene.

Uvjeti prodaje

Putem ovih web stranica moguća je kupovina dijela proizvoda iz ponude tvrtke Europa 92 d.o.o.

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim web stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih na ovim web stranicama je tvrtka Europa 92 d.o.o. sa sjedištem na adresi: dr. Franje Tuđmana 6, 10431 Sveta Nedelja, OIB: 38824657464, a Kupac robe je posjetitelj web stranica www.europa92.hr koji odabere barem jedan proizvod, te ga naruči putem obrasca za narudžbu.

Sve cijene na internet stranici su izražene u eurima i kunama i uključuju PDV.

Maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne poslovne osobe ne mogu samostalno kupovati putem web stranice, već u njihovo ime kupovati može njihov zakonski zastupnik.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti putem obrasca za narudžbu na webstranici www.europa92.eu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Prodavatelj će pregledati narudžbu i Kupcu poslati Potvrdu narudžbe za proizvode koje je moguće odmah isporučiti. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestiti će o tome kupca.

Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku naručenih artikala koji nisu trenutno dostupni za isporuku. Kupac u narudžbi treba napisati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) te odabrani način plaćanja kako bi ispunio osnovne uvjete za administriranje narudžbe.

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi narudžbe će biti navedeni proizvodi koji su spremni za isporuku.

Dostava
Dostava

 

1.    Kako će mi artikli biti dostavljeni?

Vaš paket s kupljenim proizvodima dostavit će Vam GLS dostavna služba. Nakon što kupljene artikle prikupimo i pripremimo, Vaš paket ćemo predati GLSu. Nakon kupovine zaprimit ćete mail od strane GLSa o preuzimanju i pripremni paketa, a nakon toga možete očekivati mail o očekivanom vremenu dostave.

 

2.    Kolika je cijena dostave narudžbe?

Ukoliko Vaša narudžba prelazi iznos od 26,41€ (199kn) dostava će biti besplatna.

Za narudžbe vrijednosti manje od 26,41€ (199kn) cijena dostave iznosi  3,32€ (25,01kn).

 

3.    Kada će mi kupljeni artikli biti dostavljen?

Paket s kupljenim artiklima će na odabranu adresu biti dostavljen u roku od 3 do 5 radnih dana. Prosječno vrijeme dostave je 3 radna dana. Prije nego Vam paket bude dostavljen zaprimit ćete dva maila od strane GLS dostavne služe. Prvi s informacijama o preuzimanju paketa, a zatim drugi s točnim vremenom dostave.

 

4.    Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon što Vaš paket bude poslan zaprimit ćete email od strane GLSa o vremenu dostave. U mailu ćete dobiti i link na kojemu možete provjeriti status svog paketa.

 

5.    Tko dostavlja moj paket?

Vaš paket dostavlje GLS dostavna služba u suradnji s Europa92.eu webshopom.

GLS je dugogodišnji partner Europa 92 tvrtke koji garantira brzu i kvalitetnu dostavu.